Simone

eigenaresse

Mijn bedrijf is een collectief van professionals die streven naar een geweldig eindresultaat…

Dat is waar ik voor sta!

Samantha

topstylist

Mijn naam is Samantha en ben sinds 8 jaar werkzaam bij Haarstudio34. Wat ik vooral leuk vind aan mijn vak, is klanten advies geven, zodat ze met een mooie nieuwe look stralend de deur uit gaan. Mijn specialiteit is highlights zetten. Graag tot ziens!

Samantha

topstylist

Ik ben Samantha, maar om verwarring te voorkomen noemt iedereen in de salon mij Sam. Na als zelfstandig topstylist te hebben gewerkt, ben ik nu volledig werkzaam bij Haarstudio34. Dit bevalt mij erg goed! Mijn specialiteit is kleur en highlights zetten.
Tot snel.

Robin

topstylist

Hoi, mijn naam is Robin. Na 1 jaar als zelfstandig topstylist te hebben gewerkt, heb ik er ontzettend veel zin in om het team van Haarstudio34 te komen versterken. Ik vind het knippen van zowel heren als kinderen erg leuk, maar ook dames zijn bij mij uiteraard van harte welkom!

Nicole

topstylist

Mijn naam is Nicole, ben 25 jaar en reeds tien jaar werkzaam in het kappersvak. Mijn specialisatie ligt op het gebied van kleuren en model föhnen maar ook voor alle andere behandelingen kunt u bij mij terecht. Tot ziens.

Megan

topstylist

Ik ben Megan, 29 jaar oud en vanaf 2008 met veel plezier bezig in het kappersvak. Voor knippen, kleuren en föhnen kunt je bij mij terecht. Tot snel.